banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN KADİR GECESİ MESAJI

Tüm Şanlıurfa olarak Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde yaşadıklarını belirten Başkan Beyazgül, Şanlıurfa'da Ramazan ayının maneviyatına uygun programlar düzenlediklerini söyledi.


Ramazan ayının son günlerine yaklaşıldığında, manevi duyguların daha da anlam kazandığı Kadir Gecesinin Şanlıurfa'nın ve Türkiye'nin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşliğini daha da pekiştirmesini dileyen Başkan Beyazgül, "Kur'an-ı Kerim’de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin hepimize bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bizi en güzel aya ve en güzel ayın da en güzel gecesine kavuşturduğu için Allah’ımıza şükrederken, Tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tekrardan kutluyor, bu gecenin hayır ve bereketiyle hepimizi huzura eriştirmesini niyaz ediyorum" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.