banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Başkan Beyazgül'den Hilvan'a Çıkarma

BAŞKAN BEYAZGÜL HİLVAN İLÇESİNE ÇIKARMA YAPTI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül her fırsatta halkla iç içe olmaya taleplerini birinci ağızdan dinelemeye devam ediyor. Hafta sonunu Hilvan ilçesine ayıran Başkan Beyazgül ilçeye adeta çıkarma yaptı.

13 ilçeye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Beyazgül, büyükşehir tarafından yapımı devam eden Hilvan Kütüphanesi, Hilvan Çevreyolu, Hilvan Mezarlığı ve Hilvan Mezbahasında incelemelerde bulundu. Hilvan Mezbahasının Hilvan halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Beyazgül kurulacak tesisle birlikte vatandaşların daha steril ortamda kesilecek etleri tüketeceklerinin altını çizdi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Hilvan’da yaşayan kadın ve gençlerin hizmetine sunulan Hilvan kadın destek ve gençlik merkezini de ziyaret eden Başkan Beyazgül merkezde yürütülen çalışmaları ve verilen kursları izleyerek “Hilvan ilçemizde yer alan Kadın Destek ve Gençlik Merkezlerimizi ziyaret ettik. Toplumun en geniş kitlesini oluşturan kadınlar ve gençler hizmete aldığımız bu tesislerde kendilerini geliştirme imkânı buluyorlar” ifadelerine yer verdi.


Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise konuşmasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan Kadın ve destek merkezlerinin Hilvan’da yaşayan kadınlar için bir ışık gibi doğduğunu aktardı.

Hilvan ilçesinden şehir merkezine ulaşım ve şehir merkezinden Hilvan’a gidişlerde trafik akışını önemli ölçüde rahatlatacak olan çevre yolu düzenleme ve asfalt çalışmalarını da inceleyen Başkan Beyazgül merkez ve ilçelerde kangrenleşen sorunlara birer birer neşter vuruyoruz dedi.


Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ise Hilvan çevre yolunda asfalt çalışmalarının başladığını, yolun tamamlanmasıyla birlikte ilçe halkının daha konforlu bir ulaşımdan yararlanacaklarını belirterek emeği geçen başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere herkese teşekkür ettiler.

İncelemelerin ardından Hilvan’da esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyazgül, taleplerini dinledi ve ilgili daire başkanlığı ve müdürlüğe talimat verdi. “Adresler farklı olsa da Şanlıurfalı hemşerilerimin sohbeti hep aynı sıcaklıkta” diyerek esnafa hayırlı işler temennilerini iletti.

Her hafta sonu ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların gönül sofrasına oturan Başkan Beyazgül geleneği yine bozmadı. Hilvan ilçesinde ikamet eden vatandaşların evine misafir olarak onlarla muhabbet etti taleplerini dinledi. Başkan Beyazgül’e çocukların sevgisi de oldukça yoğun oldu.


Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halili Yıldız, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Grıp Başkanvekili Faruk Bayuk, parti yöneticileri ve STK temsilcileri ziyaret ve incelemelerin arından Ak Parti Hilvan İlçe Başkanlığında bir araya geldi. Hilvan’a yapılacak yatırım ve projelerin değerlendirildiği toplantı oldukça verimli geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.