banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Başkan Bayık’tan Berat Kandili Mesajı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Mesajında on bir ayın sultanı Ramazan-ı şerifin müjdeleyicisi olan ve hayır kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek gecenin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Bayık ‘Barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bir gece olan Berat gecesinde Rabbimden Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede bütün dünyayı etkisi altına alarak birçok insanın hayatını kaybetmesine neden olan Coronavirüs (Covid-19) salgınından tüm insanların kurtulmasını ve en kısa zamanda huzura kavuşmasını temenni ediyorum.

Günahların affedildiği ve umutların yeşerdiği bu kutsal geceyi fırsat bilerek bol bol dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin mübarek berat kandilini kutlar, ülkemize ve milletimize barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Allah’tan niyaz ederim’ ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.