banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi

Başkan Bayık yılın başarılı Belediye Başkanı seçildi

Ankara’da düzenlenen yılın başarılı belediye başkanları ödül törenine milletvekilleri, belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Göreve geldiği günden buyana ilçenin gelişimi açısından birçok başarılı çalışmaya imza atan Başkan Bayık, ilçede yapmış olduğu çalışmalardan dolayı “Yılın Belediye Başkanı” seçilerek ödüllendirildi.

Düzenlenen programda açıklamalarda bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; ‘Göreve geldiğimiz günden buyana ilçemizin kalkınması için ulaşım, spor, sağlık, eğitim, yeşillendirme, sosyal, kültürel, alt ve üst yapıda yaptığımız çalışmalar ile ilçemize daha estetik bir görünüm sağlayıp halkımızın takdirini kazandık. Her geçen gün gelişen ve büyüyen ilçemiz için emeklerimizi ve çalışmalarımızı göz önünde bulundurarak bizleri “Yılın Belediye Başkanı” seçerek onurlandıran Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği(KAMU-DER) Genel Başkanı Cevdet Baştuğ ve tüm KAMU-DER mensuplarına teşekkür ediyorum.’ İfadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.