banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Gaziantep Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO

Başkan Bayık: Sandık Görevlilerine Büyük Görev Düşüyor

31 Mart Yerel Seçimlerinde sandıklarda görev alacak olan personellere yönelik AK Parti teşkilatı tarafından düzenlenen "Sandık Görevlileri Eğitimi" programına AK Parti 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Toru, Hilvan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, AK Parti üyeleri ve sandık görevlileri katıldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde görev alacak olan sandık görevlilerine bilmeleri gereken kurallar ve olumsuz bir durum karşısında yapmaları gereken hususlar ile ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Bayık ' AK Parti teşkilatımız ile gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak en önemli çalışma sandıkta olacak bu yüzden sandık görevlilerine büyük görev düşüyor. Sandıklardan çıkacak her oy Hilvan'ın kaderini belirleyecek. Ekip arkadaşlarımızla birlikte bizlerde sandıkları gezerek yapılması gerekenleri en iyi şekilde yapacağız' açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.