banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

BAŞKAN BAYDİLLİ VE MİLLETVEKİLİ CEVHERİ'DEN KIRSALDA İNCELEME

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Baydilli bölge milletvekili olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve belediye meclis üyeleriyle birlikte ilçeye bağlı Esemkulu kırsal mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Esemkulu Kırsal Mahallesinde yapılan yol ve duvar çalışmalarını inceleyen Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek taleplerini dinlediler. Köy okulunu da ziyaret eden Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri çocuklarla bir araya gelip hediye verdiler.

Kırsal mahalleleri her zaman ön planda tutmaya ve hizmet götürmeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Metin Baydilli, Esemkulu Mahallesinde de hm daha önce yapılan çalışmaları incelediklerini hem de vatandaşlarla buluşarak sohbet ettiklerini dile getirdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların merkezden farksız olarak hizmet alması için Karaköprü Belediyesi ile birlikte çalışmalar yaptıklarına dikkat çekerek, yapılan çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkan Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Esemkulu Mahallesindeki vatandaşlar da Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri'nin ziyaretlerinden memnuniyet duyarken, yapılan çalışmalar için Başkan Baydilli'ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.