banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

BAŞKAN BAYDİLLİ MUHTARLARLA HİZMETLERİ KONUŞTU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli düzenlenen kahvaltı programında ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Programa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, ŞUSKİ Genel Müdürü M. Said Güllüoğlu, il ve ilçedeki bürokratlar ile muhtarlar katılım gösterdi.

Muhtarlarla yapılan hizmetler, yapılacak çalışmalar ve mahallelerdeki eksiklikler konusunda istişarelerde bulunulurken, muhtarlara dağıtılan talep formları ile mahallelerindeki eksiklikler ile ilgili talepleri toplandı.

Toplantıda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeyi kalkındırma adına ve sorunların çözümü için hep birlikte istişare içinde olmanın önemine değindi.

Başkan Baydilli, “Bugün muhtarlarımızın mahallelerindeki sorunlarının çözümü için değerli milletvekilimiz, kaymakamımız, büyükşehir ve ilçedeki kurum müdürlerimizle birlikteyiz. Burada muhtarlarımızın sorunlarına cevap vermeye, taleplerini alarak sorunların çözümü için çalışacağız.

Biz Karaköprü’müzde durmadan, yorulmadan eksiklerimizi gidermek adına çalışıyoruz. Bu eksiklerin giderilmesi adına, çözümü adına muhtarlarımızla ve bürokratlarımızla konuşup inşallah çözüme kavuşturacağız. Sayın milletvekilimize, sayın kaymakamımıza, bürokratlarımıza ve çok değerli muhtarlarımıza bugün toplantımıza katılım gösterip ilçemizi kalkındırma çalışmalarına katkı sundukları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de pandemi nedeniyle bir süredir ayrı kaldıklarını ama her fırsatta Karaköprü’deki muhtarlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek, “Kaymakamımız göreve başladığı gibi muhtarlarla bir araya gelmek istediklerini ifade etti biz de bu fırsattan istifade ederek sizlerle buluştuk. Biz gücümüzü sizlerden alıp bu memlekete hizmet etmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımız bizim sahadaki gözümüz, kulağımızdır.

Kaymakamımıza da ilçemize hoş geldiniz diyorum ve Metin Başkanımla birlikte güzel hizmetlerde bulunacaklarına inanıyorum. Programa katılan tüm muhtarlarımıza ve davetlilere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karaköprü İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu ise ilçenin sorunlarının tespiti ve muhtarlarla sohbet edip sıkıntılarını dinlemek için bir araya geldiklerini kaydederek tüm mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamak adına muhtarlarla buluştuklarını dile getirdi.

Kaymakam Kılınçoğlu, “Muhtarlarımıza dağıtılan talep formlarında onların mahalleleri için taleplerini alacağız ve bunların çözümü için çalışacağız. Biz bugün vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza verdiğimiz değerden dolayı burada buluştuk. Muhtarlarımızın da bu değeri sarsmadan işinde örnek olmasını, vatandaş için çalışmasını bekliyoruz. Bizim kapımız her zaman muhtarlarımıza açıktır ve taleplerini önemseyeceğiz” diyerek ilçeye hizmette muhtarlarla istişare içinde olarak çalışacaklarına dikkat çekti.

Toplantının son bölümünde soru -cevap şeklinde muhtarların talepleri alınıp konuyla ilgili birim müdürleri ve bürokratlar tarafından cevaplanırken, muhtarlara tablo şeklinde ilçe haritası hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.