banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

BAŞKAN BAYDİLLİ KARAKÖPRÜ’DEKİ DALGEÇ TALEBİNİ BAKANA İLETTİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki sorunları giderme adına çalışmalarını ve temaslarını sürdürüyor. Başkan Baydilli Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı’nın açılışı için Şanlıurfa’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşerek ilçede trafik yoğunluğu yaşanan GAP Bulvarı, Diyarbakır yolu güzergahındaki trafik ışıklarının olduğu bölgelerde dalgeç yapılarak transit geçiş sağlanması ile ilgili Bakan Karaismailoğlu’ ya bir dosya sundu.
 

Daha önce de mevcut yerlerde çalışma başlatılması için Ankara’da bakanlığa gidip bilgi veren Başkan Baydilli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ile konuyu tekrar görüştü ve burada yapılacak çalışmalar ile trafik yoğunluğunun biteceğini iletti.

Narlıdere köprülü kavşağından Karaköprü’ye gelindiğinde Diyarbakır yolu üzerinde 4 adet sinyalizasyonda özellikle mesai saatleri başlangıç ve bitiminde yoğun bir trafik oluştuğunu aktaran Başkan Baydilli, belirlenen noktalara yapılacak dalgeçlerle ışıkların devre dışı bırakılacağını ve transit geçişle yoğunluğun çözüme kavuşacağı önerisinde bulundu.

Bakan Karaismailoğlu da dosyayı inceleyip konuyu takip edeceğini Başkan Baydilli’ye iletirken, Başkan Baydilli ilgileri için vatandaşlar adına Bakan Karaismailoğlu’ ya teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.