banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Başkan Bahattin Yıldız: Hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layıktır

Türkiye’nin en genç İl Başkanı olan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, yerel seçim çalışmaları kapsamında destek arayışlarını sürdürüyor. 
AK Başkan Yıldız, Şanlıurfalı hemşehrilerinin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Yusuf Mert’e teşekkür
İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte, Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Yusuf Mert'i ziyaret edip sohbet ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Yeni dönemde aday gösterilmeyen Eyyübiye belediye Meclis üyemiz Yusuf Mert’i ziyaret ederek bir süre sohbet ettik. AK Parti bünyesinde dava adamı olanların kendi menfaatlerini değil, toplumu, memleketi düşüneceğini bildiğimiz için, küskünlük göstermeyip ilk günkü gibi AK adaylarımızla, Milletvekillerimizle, bizlerle seçim çalışmalarına katıldığı için kendisine teşekkür ettik” dedi.‬

Her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacak
Türkiye’nin en genç İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün Seçim Bürosunda hemşehrilerimizle bir araya gelip sohbet ettik.‬ Daha sonra Şanlıurfa’mızın 4 Yerel Kanalının Canlı Yayın Programında Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte, AK Belediyecilik anlayışıyla önümüzdeki 5 yıl içinde Peygamberler Şehri Şanlıurfa’mıza yapacağımız AK projelerimizi açıkladık. AK Parti kadrolarının belediyelerdeki başarılarının gerisinde, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir paradigma değişikliği vardır. Büyükşehirlerimizde, ilçelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır” diye konuştu.‬ 

Okumanın yaşı yoktur
AK Başkan Bahattin Yıldız; “25 - 31 Mart tarihleri arasında 55. Kütüphane Haftası kutlanıyor. Bu yıl ana tema “Değişen Toplum Dönüşen Kütüphane” olarak belirlenirken, 25 Mart Pazartesi günü İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleşecek resmi açılış töreninde Yılın Okurları ve Kütüphane Dostu ödülleri sahiplerini bulacak; İstanbul genelindeki halk kütüphanelerinden çocuk, genç ve yetişkin kategorilerinde en çok kitap okuyan üçer kişiye, sponsorluğunu Türkiye Yayıncılar Birliği’nin üstlendiği kitap hediye çekleri verilecek. Ödüllerin yanı sıra 81 İlde Kitap Okuyoruz etkinliğinin 8.’si 27 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek. 81 ilde 12.30-13.00 saatleri arasında çeşitli mekânlarda 30 dakika sessiz kitap okunacak” diyerek okumanın yaşının olmadığı hatırlatmasında bulundu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.