banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Başkan Bahattin Yıldız'dan Altın ve Dolar Kampanyasına Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması çağrısına cevap veren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız bugün sabah saatlerinde şahsına ait olan altınlarını kuyumcuda bozdurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yastık altında bulunan altınlarınızı ve dövizlerinizi bozdurun açıklaması üzerine Şanlıurfalılar da harekete geçerek kuyumculara akın etmeye başladı. Şanlıurfalılar ekonomik savaşa boyun eğmeyeceklerini ve liderlerinin yanında olacaklarını belirterek Yastık altında ne kadar altın ve dövizi varsa kuyumcularda bozdurarak Cumhurbaşkanına destek verdi.

Başkan Yıldız yaptığı açıklamada; “ Bizde yaklaşık olarak bir haftadır devam eden ekonomik saldırıya tepki göstermek amacıyla liderimiz Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine yastık altında bulunan döviz, altın gibi birikimleri bozdurmak için burada toplanmış bulunmaktayız. Tabi burada gördüğüm manzara beni ziyadesiyle mutlu etti. Cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak veren çok kıymetli hemşerilerimiz, duyarlı vatandaşlarımız burada akın akın liderimizin çağrısına kulak vermekteler. Tankla, topla, tüfekle yapamadıklarını ekonomi üzerinden yapmaya çalışmaktalar. Allah’ın izni, liderimizin kararlı duruşu ve aziz milletimizin ferasetiyle bunda da başarılı olamayacaklardır. Her operasyonda, her girişimlerinde nasıl ki bir darbe aldılar ise Allah’ın izniyle bunda da bertaraf olacaklardır. Liderimizin çağrısına kulak veren vatandaşlarımıza ben huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Ülke olarak el birliğiyle bu saldırıdan da en yakın zamanda kurtulacağız inşallah. Teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan vatandaşların yoğun altın ve dolar bozdurması da altın fiyatlarının düşmesine neden oldu.

Başkan Yıldız altınları bozdurduktan sonra kuyumcu esnaflarını dolaşarak piyasanın durumu hakkında esnaftan bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.