banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Başkan Aslan Ali Bayık Gönüllere Dokunuyor

Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, 31 mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Seçmenlerle buluşmak üzere merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını devam ettiren Başkan Bayık, 'Çat kapı' ziyareti yaparak yeni dönem için projelerini anlatıyor.

İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlıkları ile birlikte Bahçelievler Mahallesi'nde çalmadık kapı bırakmayan Aslan Ali Bayık, girmedik gönül bırakmayacağız dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin, belediye seçimlerinden daha çok beka meselesi olduğunu, hak ile batılın seçiminin olacağını ifade ederek 'Türkiye'nin birlik ve beraberliğine göz dikenlerle hareket eden muhalefet partileri, içindeki niyetlerini açıkça dile getirmekte geri kalmıyorlar. Bu nedenle gelecek için yeni bir zafer elde etmemiz lazım' diyerek yaptığı ev ziyaretlerinde projelerini tanıtan el broşürleri dağıttı. 

Yeni dönem için çalmadık kapı, sıkmadık el ve girmediğimiz gönül kalmayacaktır diyen Bayık, iktidardan başkası verdiği vaatleri yerine getiremez. Onun için biz gönül rahatlığı ile projelerimizi hazırlayıp vatandaşlarımıza vaat ediyoruz. Kimsenin şüphesi endişesi olmasın şeklinde konuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.