banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Başkan Ahmet Tüysüz; Şanlıurfa için elimizden gelenin fazlası ile çalışacağız

Demokrasi ve Atılım Partisi ( Deva Partisi) kuruluşunun 2. ayında hızla teşkilatlanma çalışmaları başladı ve şu an çalışmalar artan bir tempo ile devam ediyor.

Parti kurma çalışmalarını tamamlayan Ali Babacan ve kurucular kurulu üyeleri, il ve ilçe teşkilatlanmaları için çalışmalarını sürdürüyor. Partinin Şanlıurfa İl Başkanı da belli oldu.

İL BAŞKANI TÜYSÜZ OLDU
İl yönetimini belirlemek amacıyla Şanlıurfa’ya gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Parti Kurucu Üyeleri Kerem Altun ve Essum Saatçi Aslan kentte çalışmalarını tamamlayıp genel merkeze rapor sundu. Her kesim tarafından benimsenecek adayın İl Başkanlığına getirilmesi için birçok isimle görüşen ekibin verdiği rapor sonrasında DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı görevine Ahmet Tüysüz getirildi.


“BİRKAÇ GÜN İÇİNDE ŞANLIURFA’YA GELEREK İL BİNASI BELİRLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ”
Demokrasi ve Atılım Partisi ( Deva Partisi) İl Başkanı Ahmet Tüysüz, il başkanı olduktan sonra ilk kez Ruha Haber Ajansı’na konuştu. Kendisine görevi layık gören Genel Başkan Ali Babacan ve parti yönetimine teşekkür eden Ahmet Tüysüz, “Öncelikle bizlere bu değerli ve önemli görevi layık gören başta Genel Başkanımız Ali Babacan’a ve parti yönetimine teşekkür ederim. Şu anda Ankara’dayız. Birkaç gün içinde Şanlıurfa’ya gelerek il binası belirleme çalışmalarına başlayacağız. Daha sonrasında basına ve kamuoyuna bir bilgilendirme toplantısı yapacağız. Şanlıurfa için elimizden gelenin fazlası ile çalışacağız” dedi.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.