banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Başkan adayı Şeyhmus Aydın Hizmetlerini Anlatıyor

Çalışmalarını gece gündüz demeden aralıksız sürdürdüklerini belirten AK Parti Siverek ilçe Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Elini sıkmadığımız, kapısını çalmadığımız vatandaşımız kalmayıncaya kadar ziyaretlerimize devam edeceğiz dedik ve yola çıktık. Arkadaşlarımızla birlikte ziyaretlerimize ve kendimizi anlatmaya devam ediyoruz. Hacı Yusuf Sami Caddesi esnaflarımızı da ziyaret edip, ayaküstü sohbet ettik. Her gittiğimiz yerde yapacağımız hizmetlerimizi anlatıyoruz” dedi.

Memleket işi, gönül işi

Temiz bir kalp ile bu yola çıktıklarını belirten Siverek AK Başkan adayı Aydın, “Gönüllerde yer edindik ve bu gönül bağını hizmete dökmeye adayız. Yapacağımız hizmetleri her bir Siverekliye anlatmak için geziyor, kapı kapı dolaşıyoruz. Desteklerini esirgemeyen İzol ailesine de teşekkürler. Memleket işi, gönül işi diyerek durmaksızın çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Konuk olduğumuz aileler teşekkürler

“Akşamları değerli hemşehrilerimizle sıcak sohbetler gerçekleştirmeye devam ediyoruz” diyen AK Parti Siverek ilçe Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Biz Siverekliler büyük bir aileyiz. Bu akşam bizi evinde misafir eden Efcoyi Argiş ailesine teşekkürler. Bu akşam ev ziyaretlerimiz kapsamında, bismillah diyerek Alreşanlı Kırmızı ailesine de konuk olduk. Sıcak bir sohbet yaptık, kendilerine teşekkür ediyoruz. Konuk olduğumuz ve bizlere sıcak ilgi gösteren ailelere teşekkür ediyoruz” diyerek AK Parti Siverek Belediye Meclisi Üyeliği adaylığına seçilen dava arkadaşlarını kutladığını ve Siverek ilçesine hayırlı uğurlu olmasını dilediğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HasSiverekli 5 yıl önce

Büyük başkan adamsın adam...

Avatar
Zozan 5 yıl önce

Yoksul ve perişanım oyumu 5 yıldır ak partiye veriyoruz eşim ıssız bir cocugum var bakacak durumum yok nerde devlet nerde

Avatar
Zozan 5 yıl önce

Yoksul ve perişanım oyumu 5 yıldır ak partiye veriyoruz eşim ıssız bir cocugum var bakacak durumum yok nerde devlet nerde