banner2
Öne Çıkanlar Urfa ak parti Ayak Sağlığı Fatsaspor UNDP

Başkan Adayı Beyazgül Saklı Cennet Halfeti’de

İlçe seçim bürosunun açılışına saatler öncesinden gelen ve yağışa rağmen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül ve İlçe Belediye Başkan Adayı Şeref Albayrak’a destek veren Halfetililer, AK adayları adeta bağrına bastılar.

BEYAZGÜL’DEN YAĞMUR ALTINDA BEKLEYEN HALFETİLİLERE ŞİİRLİ SELAMLAMA

    Gördüğü coşkulu tablo karşısında Halfetililere minnettarlık duyduğunu ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, yağmur altında kendisini bekleyenlere şiirli bir selamlama yaptı.

    Halfeti’nin hizmete susadığının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Beyazgül, “ Halfeti susadığı hizmetin bir kısmını Kaymakam Şeref Albay’ın ilçeye gelmesi ile gördü. Halfetililer onun kaymakamlığında herkese eşit hizmet anlayışıyla kapıların açık olduğunu gördü. Bu yüzden Halfetililer onu sevdi ve Belediye Başkan Adayı etti. Biz Halfeti’ye ne yapacağız. Turizm İlçemiz Halfeti’yi bulunduğu yerden daha ötelere götüreceğiz” dedi.

BEYAZGÜL:KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ AK PARTİ’YE DESTEK İSTEYECEĞİZ

    AK Parti hükümetinin yatırımlarına dikkat çeken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Kapı kapı dolaşarak bu hizmetleri halka anlatmak gerektiği için bu yolculuğa çıktık” diye konuştu.

ALBAYRAK: HALFETİLİLERİN SADECE OYLARINA DEĞİL GÖNÜLLERİNİZE TALİBİZ

Kaymakam olarak 2 yıldır Halfeti’ye hizmet etmenin haklı gururunu yaşadığını belirten AK Parti Halfeti Belediye Başkan Adayı Şeref Albayrak, “Seçim sloganımız Gönül Belediyeciliği. Bu yüzden biz sadece sizlerin oylarınıza değil gönüllerinize talibiz hatta hayır dualarınıza talibiz. İnşallah 31 Mart akşamı hem Şanlıurfalıların hem de Halfetili kardeşlerimizin gönüllerine gireceğiz. Bu yüzden siz istediniz biz Kaymakamlığı bıraktık Belediye Başkan Adayı olduk. Söyleye söyleye bunu başardınız. İnşallah Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanlığında Zeynel Abidin Beyazgül Halfeti’de ise bu kardeşinizi 31 Mart gecesi başkan yapacaksınız” dedi.

    İlçe seçim bürosu açılışı sonrasıHalfeti Muhtarlar Dernek Başkanı ve Aşağı Göklü Mahalle Muhtarı Yusuf Sönmez ve muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Beyazgül ve ilçe Belediye Başkan Adayı Şeref Albayrak, ardından esnafları ziyaret ederek 31 Mart gecesi AK Partiye destek ve dua istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr.Zotto Bey'in Sekreteri 5 yıl önce

Zorunlu basın açıklaması: Mr. Zotto yanlış habere Urfaspor ile ilgili yorum yapmıştır. Yoksa kendisi kesinlikle siyaset ile ilgili bir yorum yapmaz. Urfa'nın yetiştirdiği güzide spor adamı Urfa büyüğüdür.

Misafir Avatar
Mersavi aşireti fedaisi 5 yıl önce @Mr.Zotto Bey'in Sekreteri

Sekreteri aracılığıyla yanlış yere yapılan yoruma açıklık getiren Mr.Zotto Bey'e teşekkür ederim. iyi bir spor adamı olmasının yanında kibar bir kişiliğininde olduğu bir gerçek. bu nazik davranışıyla bizleri merakta bırakmadı

Beğenmedim! (0)
Avatar
HasKeldan 5 yıl önce

Sayın Mersavi aşireti fedaisi her yoruma anında cevap veriyorsun. işin gücün yokmu bir baltaya sap ol bari odun kesilir işe yayarsın desem yanlış anlarmısın?

Misafir Avatar
Mersavi aşireti fedaisi 5 yıl önce @HasKeldan

Yok niye yanlış anlayacakmışım. tabiki doğru söylüyorsun. odunlar çok olunca baltaya da ihtiyaç var.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Urfaspor kesin yenilecek.

Avatar
Mr. Kutto 5 yıl önce

Bu sitede Mr. Zotto varda Mr. Kutto neden olmasın. ha bu arada konumuz bu değil. bu beyazgül çok yavan kalıyor. çok samimiyetsiz görünüyor. herkez çok temiz adamdır diyor da bilmiyorum hiç samimi görünmüyor

Avatar
Mersavi aşireti fedaisi 5 yıl önce

Zotto bey burası urfasporun yerimi ki o şekilde yorum yapıyorsun

Avatar
Keldan Aşireti Lideri 5 yıl önce

En son otopark mafyasinca kazik yedigimden beri Hicbir misafirimi Halfetiye goturmuyorum.

Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Mr. Kutto arkadan konuşma. Gerçek kimliğini açıkla. Ortalığı bulandırma.

Misafir Avatar
Mr. Kutto 5 yıl önce @Mersavili Musa

arkadan konuşmuyorum. herkesin yorum hakkı var. bende bu hakkı kullanıyorum. haa. yanlışım olabilir. ama kimseye kastım yok.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Mr. Kutto adam ol.

Misafir Avatar
Mr. Kutto 5 yıl önce @Mr.Zotto

güzel bir öneri. Zotto'nun önerisini kabul etmek isterdim ama Kuttolar zor adam olur :)

Beğenmedim! (0)