banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep Adıyaman

Başkan Adayı Beyazgül Akçakalelilerle Buluştu

Akçakale ilçesine giderek kendisine ve Akçakale İlçe adayına destek isteyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, esnaflarla ve vatandaşlarla buluştu.

Akçakaleli vatandaşların ve esnafların sevgi seli le karşılaşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, kendisine gösterilen teveccühten minnettarlık duyduğunu söyledi.

BEYAZGÜL AKÇAKALE İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Esnaf ziyaretleri kapsamında AK Parti İlçe Teşkilatını giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, teşkilat üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül’e  İlçe Başkanlığı ziyaretinden dolayı  teşekkür eden İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, “Sabahtan bu yana esnaflarımızı geziyor vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Partimize ve adaylarımıza büyük teveccüh var. Halkımız reisimizin sevdalısıdır. 31 Mart seçimlerinden inşallah güzel bir sonuçla çıkarız” dedi.

AKÇAKALELİLER BEYAZGÜL’Ü BAĞRINA BASTI

Akçakale ilçesinde ana arterlerde vatandaşlarla bir araya gelerek onların dilek ve teminnilerini dinleyen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e sevgi gösterisinde bulunan Akçakaleliler Beyazgül’e tam destek vereceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.