banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Başkan Adayı Aksoy: Bozova Tamam İnşallah (VİDEOLU)

Bozova Cumhuriyet meydanında düzenlenen büyük mitinge binlerce kişi katılarak AK Aday Suphi Aksoy’a destek verdi. Düzenlenen mitinge TBMM idare amiri ve Şanlıurfa Milletvekilleri Dr. Halil Özcan, Z. Gülender Açanal, MKYK üyesi Vildan Polat, 27. Dönem Milletvekili adayı Dr. Fatih Aksoy, AK Parti Bozova eski belediye başkanı Hasan Arusoğlu, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş, Kadın Kolları Başkanı Dilek Kara, Belediye meclis üyeleri, belediye meclis üye adayları, STK Başkanları, mahalle muhtarları, Mahalle temsilcileri, kırsal mahalleden gelen vatandaşlar ve Bozovalılar destek vermek için mitingin düzenlendiği meydanı adeta akın ettiler.

Bozova mitinginden vatandaşlara hitap eden AK Aday Aksoy, “Bugün bizlere vermiş olduğunu bu büyük destek için hepinize teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta sandıkların rengi belli olmuştur. Bozova Tamam İnşallah”. Dedi.

AKSOY HALKIMIZIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ

İlçemizde spor salonumuz yok, işte olacak, sahil yolumuz işte olacak, öğretmenler evimiz yok, işte olacak. Bozova Cumhuriyet meydanımız alan olarak küçük, yeni bir gençlik merkezini ilçemize kazandırınca mevcut gençlik merkezini yıkıp meydanımızı büyüteceğiz. Yapacağımız tüm hizmetler sizin için. İmar planımız olmadığı için ilçemize doğalgaz yok. İmar planını çok önemsiyorum. İmar planını yaptıktan sonra ilçemize beş yıl içerisinde doğalgazı getirmeye çalışacağız. İlçemize hal pazarı ve ilçe otogarı kazandıracağız. Gençlere çok önem veriyoruz. Gençlerimize daha yaşanabilir bir Bozova için çalışacağız. Gençlerimizin elinden tutacağız. Tüm teşkilatımızla birlikte Bozova ilçemize hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız”. Dedi.

ÖZCAN BOZOVA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞACAK

 Mitingde Bozovalıları selamlayarak sözlerine başlayan TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, “Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Suphi Aksoy kardeşimi de şimdiden tebrik ediyorum. Geçen gün, 1 hafta önce de aranızdaydım sizin. Allah razı olsun sizlerden. Bütün bölgemizde oynanan oyunların farkındasınız. Onun için siz gerek partimize, gerek adayımıza, gerek Cumhurbaşkanımıza bizden daha çok sahip çıktığınızı gördüm. Allah razı olsun sizden. Malumunuz gerek ilçelerimizde gerek Şanlıurfa’mızda, gerek Türkiye’mizde, gerek coğrafyamızda birçok entrikalarla karşı karşıyayız. Bir araya gelmesi mümkün olmayan partiler bir araya gelmiş. Bir araya gelmesi mümkün olmayan şahıslar bir araya gelmiş. Ama hepsinin bir tek derdi var, bir tek amacı var, o da AK Partinin oylarının azalmasıdır. Cumhurbaşkanımıza olan desteğin azalmasıdır. Ama 31 Mart’ta Allah’ın izniyle ve sizlerin desteğiyle bu oyunları bozacağız, Bozova’yı AK Belediyecilikle tanıştıracağız.

AÇANAL 31 MART AKŞAMI BOZOVADA ZAFERİMİZİ KUTLACAĞIZ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Z. Gülender Açanal,” Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan bu yağmurda. 31 Mart akşamı inşallah bu meydanda zaferimzii kutlayacağız”. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BOZOVALI 5 yıl önce

DEĞERLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYIM SENDEN ÖNCEDE AK PARTİDEN BELEDİYE BAŞKANI SENİN AMCAN OĞLU İDİ BOZOVANIN HALİNİ HERKES GÖRDÜ. YETER ARTIK FAZLA YALAN SÖYLEMEYİN REİSİ DAHA FAZLA YIPRATMAYIN.

Avatar
Gercek Bozovali KekoBey Efsanesi 5 yıl önce

Sayin Bozovali gercek kimligini ve tc ni yaz