banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Başbakan Kahkahayla Güldü

Seçildikten sonra ABD'den sonra ikinci yurtdışı ziyaretini Türkiye'ye gerçekleştiren İngiltere Başbakanı David Cameron, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la buluştu.

Erdoğan tören kıtasını selamladı
Erdoğan, İngiltere Başbakanı David Cameron'ı resmi törenle karşıladı. Karşılama töreninde Cameron ''merhaba asker'' diyerek tören kıtasını selamladı.

Erdoğan ve Cameron, basın mensuplarına poz verdikten sonra baş başa ve heyetler arası görüşmelere geçildi. Görüşmede Erdoğan ve Cameron, güncellenmiş bir stratejik ortaklık belgesine imza attı.

Görüşmenin ardından iki başbakan kameraların karşısına geçti ve ortak basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında her şey olağan devam ederken komik bir an yaşandı.

İngiliz gazetecinin sorusu Erdoğan'ı güldürdü
İngiliz bir gazeteci önce David Cameron'a İngilizce olarak İsrail-Türkiye ilişkileriyle ilgili bir soru yöneltti ve hemen ardından Başbakan Erdoğan'a döndü, Türkçe olarak "Tony Blair'le aranız çok iyiydi, yine bir Türkiye'yi seven Başbakan Ankara'ya geldi. Size David Cameron Blair'i hatırlatıyor mu, daha iyi arkadaş olacak mısınız?" diye sordu.

Erdoğan bu soruyu dinlerken kahkaha attı, İngiliz Başbakan ise "İyi ki İngilizce sormadınız, ben sorunuzun İngilizce olan kısmını yanıtlayayım" dedi. Bu diyalog salonda gülüşmelere neden oldu.

Erdoğan'a kahkaha attıran soru VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.