banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Ankara saldırısını yapan YPG adlı terör örgütüdür

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara saldırısı sonraGenelkurmay Başkanlığı'nda açıklama yapıyor.
Dün yapılan saldırı asker ve sivil memurlarımıza yönelik olmuştur. Bu saldırı sonrası Cumhurbaşkanımız'la beraber değerlendirdik.
Tüm failler aydınlatılmıştır. Bunu yapan YPG adlı terör örgütüdür. saldırının PKK’lılarla ve Suriye’den sızan YPG’li Suriye doğumlu Salih Neccar tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. Davutoğlu saldırıya ilişkin 9 kişinin de gözaltına alındığını belirtti.

Saldırıyla ilgili 9 kişi gözaltına alındığını söyleyen Ahmet Davutoğlu; "Bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenler ve dolaylı yoldan destek veren kim varsa cezalandırılacaktır.  Bu terör saldırıları milletin devlete olan öz güvenini sarsmak istiyor. Ama hiçbir şekilde bunu başaramayacaktır.  Terör saldırıları sonrası omuz omuza vermeliyiz. TBMM kendisine milletin verdiği görevi yerine getirecektir." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.