banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Bakan Yardımcısı Etyemez, Milli Eğitim Müdürlüğünde

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ Sayın Bakanımızın bizleri ziyaretti bizleri oldukça memnun etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımıza İlimizde Eğitim adına yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdik” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ ise yaptığı açıklamada bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere bugün itibariyle Şanlıurfa’ya geldim. İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ’ yi makamında ziyaret ettik. Metin Bey bizlere Şanlıurfa’da eğitim adına yapılan çalışmalar ile bilgi verdi” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ ve Sosyal Güvenlik Bakanı Danışmanı Nevzat BUGENÇ ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ’ ziyaretine Şanlıurfa Eğitim Denetmenleri Başkanı Yusuf KIR’ da eşlik etti.

Açıklamaların ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle ziyaret sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Metin İlciHalil ETYEMEZ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.