banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Bakan Yardımcısı Bağlı'dan Eyyübiye Belediyesine Ziyaret

 Eyyübiye Belediyesinin büyük tasarruf hamlesi yaparak tüm birimleri tek çatı altında topladığı ve geçtiğimiz günlerde faaliyete açtığı yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, Eyyübiye Belediyesinin çalışmaları ve yapılacak projeler konuşuldu.  Başkan Kuş’un güzel çalışmalara imza attığını belirten Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Selim Bağlı, karşılamadan dolayı Başkan Kuş’a teşekkür etti.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Selim Bağlı,”Kendisini ziyaret etme fırsatımız oldu. Öncelik ile yeni mekanı Allah hayırlı uğurlu etsin. Sayın Mehmet Kuş bilgisi ile becerisi ile daha fazlasını hak eden bir dava arkadaşımız. Ben kendinse de buradaki arkadaşlara da sık sık diyorum, bizim aramızdaki dostluk, Belediye Başkanı, Bakan yardımcısı değil. Beni bir arkadaşınız olarak görün. Ne emirleri istekleri olursa kendilerine hizmet etmeye dolayısı ile memleketimize hemşerilerimize hizmet etmeye varız inşallah. Başkanımızı iyi gördüm. Yeni mekanda daha etkili hizmetler sunacağından inancım tamdır. Bu nazik karşılama için kendilerine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. “dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise şunları söyledi;” Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sayın Selim Bağlı bizleri ziyarete geldiler. Bu ziyaretleri için kendilerine şükranlarımı iletmek istiyorum. Tabi bu ziyaret esnasında Eyyübiye ile ilgili sıkıntıları kendilerine ifade ettik. Bu noktada Ankara ayağında kendilerinden gerek Eyyübiye halkına her noktada katkı sunacaklarını ifade ettiler. Bu 10 aylık görev süremiz içerisinde sağ olsunlar Ankara ayağında çok ciddi desteklerde bulundular.  Ben kendisine şükranlarımı ifade ediyorum. Hoş gelmişler şeref vermişler.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.