banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Şanlıurfalı bayanlar için geldi FOTOĞRAFLI ve VİDEO

Üç aylık çalışma ile Viranşehir’e yapılan yatırımların Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile birlikte hazırladıklarını belirten Milletvekili Akyürek; “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız ilimizin ve ilçelerimizin sorunlarına yakından ilgileniyorlar. Şanlıurfa’da Sayın Bakanımız Faruk Çelik, 10 Vekil ve teşkilat üyeleri ile birlikte çalışıyoruz” dedi.

 

AK Parti hükümeti olarak Şanlıurfa’ya büyük yatırımların yapıldığının altını çizen İl Başkan vekili Erkan Sözen; “Sayın Bakan Yardımcımız bugün kadınlara yönelik yapılan yatırımların açılışlarına geldi. İl Başkanlığımızı ziyaret ederek teşkilatımızın üyeleri ile bir araya geldi” dedi.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


İl Başkanlığında, Milletvekili Mehmet Akyürek, İl Başkan Vekili Erkan Sözen ve parti teşkilatı tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Teşkilat çalışmalarının önemine değindi.

 

Dünyada başka örneğinin olmadığını belirten Bakan Yardımcı Asan; “AK Parti binasına adım atar atmaz geleceğimizin güvende olduğunun sembolüdür AK Parti binaları ve teşkilatı. AK Parti vücuttaki kılcal damarlar gibi tüm Türkiye’de hizmet için çalışma yapıyor. Bu çalışmalara büyük emeği olan Teşkilat Üyelerimizin, Kadın Kollarımızın, Gençlik Kollarımızın olduğunu biliyoruz. AK Parti teşkilat üyeleri gösterdikleri başarılı gayretleri ile hem AK Partinin büyümesini hemde ülkede istikrarın devamını sağlıyorlar. Başka ülkeler bize, ‘Bu başarıyı nasıl sağladınız, mantığı nedir’ diyerek böylesine güçlü teşkilatı anlamaya çalışıyorlar. Başkan ülkelerde teşkilat üyeleri ücret karşılığında çalışırken, bizim teşkilat üyeleri gönüllülükle daha bir candan çalışıyorlar. Şanlıurfa teşkilat üyelerimiz çok güzel çalışıyorlar. Kendilerine tüm Türkiye adına teşekkür ediyorum. Teşkilat üyelerimiz Hükümetimizin, partimizin politikalarını halka o kadar güzel ulaştırdılar ki, bugün yaşanan barış ve kardeşlik projesine büyük katkıları oldu. Başbakanımızın bu dönem ustalık dönemidir. Bu dönemle birlikte oluşturulan Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığının kurulması ile insan kalitesinin yükseltilmesi çalışmalarına ağırlık verilerek birey ve ailenin korunmasına katkı sağlayacağız” diyerek Viranşehir Kadın Merkezlerinin hizmete girmesine emeği geçen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek’e teşekkür etti.

 

Buradan ayrılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Şanlıurfa’da bulunan KOZA Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi'nde (ŞÖNİM) incelemelerde bulundu.

 

Şanlıurfa'daki temaslarının ardından Vali Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, Mustaf Yavuz, Yeter Tuncay ve İl Yönetiminden Abdurrahman Kırıkçı ile Viranşehir ilçesine gitti. Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Asan, daha sonra Aile Destek Merkezi'nin açılışını yaptı. Buradan Viranşehir’e Bağlı Toklu Köyünün Ayrıdüşen Mezrasında onuruna verilen yemeğe katılan Bakan Yardımcı Asan, Viranşehir’de kadın alış veriş merkezinin açılışının ardından Cumhuriyet İlk öğretim okulunu ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Viranşehir temaslarının ardından Şanlıurfa’dan ayrıldı.

 

VİDEO 1

 

 

 

VİDEO 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.