banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

Bakan Kurtulmuş, Urfa'ya geldi-İlk durağı Üniversite Oldu

Çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl ve protokol üyeleri tarafından Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde karşılandı.

Mardin’deki temaslarının ardından karayolu ile Şanlıurfa’ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ilk olarak Harran Üniversitesi tarafından düzenlenen “Yeni Dünyada Türkiye’nin Yeri” konulu konferansa katıldı.

Konferanstan sonra Dergah Camii’nde Cuma namazı kılan Kurtulmuş ve beraberindekiler, namazdan sonra bir otelde düzenlenen Şanlıurfa Kültür ve Turizm Çalıştayına katıldılar.

Çalıştay sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği, Kale Eteği, Kızılkoyun ve Dergah Çevresi toplu açılış törenine katılacak olan Bakanlar, akşam saatlerinde yerel televizyonların ortak canlı yayın konuğu olacaklar.

Bakan Fakıbaba’nın yarın Malatya’ya hareketinden sonra Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Göbeklitepe, Şanlıurfa Müzesi, Rızvaniye Külliyesi ve Şanlıurfa çarşılarını ziyaret ederek vatandaşlarla buluşacak.

Bakan Kurtulmuş, akşam saatlerinde Şanlıurfa’dan ayrılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.