banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Bakan Fakıbaba: 5 yılda yapılanların 1 yılda yapacağız

İşte Canbaba'nün konuşmasından satır başları:

Şanlıurfa her şeyin en güzeline layıktır Biz de ona layık olabilmek için Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. arkadaşlar. teşkilat başkanımız kadın kollarımız gençlik kollarımız sivil toplum örgütleri basınımız kanaat önderleri sivil toplum örgütleri, muhtarlarımız, belediye başkanlarımız Kaymakamlarımız, Allah hepsinden razı olsun.

Bu bir takım oyunu oyna hep beraber AK Parti olarak Şanlıurfa benim canım bir tane olan Şanlıurfa'da hizmetlerin en güzelini yapacağız.

Önemli olan kalıcı hizmetler yapmaktır ve bu konuda da Sayın Cumhurbaşkanımızın bize talimatı vardır son talimatı şudur geçmişte 5 yılda yapılanları son bir yılda  yapmamız için. Eski görev yapan bakan arkadaşlarımız bize, çok güzel şeyler yaptınız daha önceki çalışmalara önemli çalışmalar eklediniz dediler.

inşallah Allah'ın iziniyle göreceksiniz 2019'da yeni sisteme geçiş olduğunda İnşallah göreceksiniz bu sistemde Türkiye'nin önü açılacaktır. 

 reisimizin Evelallah başkanlığında Cumhurbaşkanlığı sistemi ile Özgür bağımsız ve  birlikte olacağız var mıyız arkadaşlar daha fazla çalışmaya? biraz önce Sayın başkanım bahsettiler yüzde yetmiş Birde bir ben yüzde 75 diyecektim"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.