banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Bakan Çelik, Urfa'da seçim startını resmen verdi VİDEO

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve Eyyubiye ilçesinde TOKİ tarafından yapılması planlanan 200 yataklı Devlet Hastahanesi, 200 yataklı Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastahanesi ile 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin temel atma törenleri için geldiği Şanlıurfa’da, AK Parti Genel merkezinin talimatıyla 2013 yılı Aralık ayında kurulan ve çalışmalarına başlayan Şanlıurfa AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini resmen hizmete açtı.
SKM’nin açılışında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde yavaş yavaş siyaset sahnesi ısınmaya başladı.Bu çerçevede AK Parti olarak ülkenin her yerinde olduğu gibi Şanlıurfa’mızda da yoğun bir çalışma takvimimizi belirlemiş bulunuyoruz. Bu çalışmalarımızı sürdüreceğimiz en önemli mekanlarımızın başında SKM dedğimiz Seçim Koordinasyon Merkezlerimiz gelmektedir. Şu anda açılışını yapacağımız bu Merkez, inşallah seçim dönemindeki gerek teşkilatlarımızla koordinasyonları ve gerekse resmi işlemleri gerçekleştirecek olan bir merkezdir. Ben gerek İl Başkanlığımıza ve gerekse SKM’de görev alan başkan ve bütün üyelere ve yardımcılarına teşekkür ediyorum, onları tebrik ediyorum. Hayırlı, başarılı çalışmalar dileğiyle hep beraber kurdeleyi kesiyoruz” dedi.
Beraberinde Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Yard. Doç.Dr. Halil Özcan, Seydi Eyyüboğlu, Yahya Akman, Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve partililerle birlikte kurdeleyi keserek SKM’yi gezdiler.
SKM’deki birimlerle ilgili SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür’den genişçe bilgiler alan Bakan Faruk Çelik, özellikle SKM Program birimi ile ilgili Fatih Yılmaz, Sandık Kurulu-Müşahitler Biriminin çalışmaları ile ilgili de Zeki Kurt’tan da neler yaptıkları konusunda bilgiler aldıktan sonra bazı hatırlatmalarda bulundular.
Bakan Çelik, SKM’den ayrılırken de kendilerinin mağdur edildiklerini bir gurup BELSAN çalışanı işçi, sorunlarına çözüm bulunması konusunda yardımını istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.