banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Bakan Çelik; Her okula yüzme havuzu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’da hayata geçirilecek önemli projelerin müjdesini verip, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Çelik, Şanlıurfa’nın imajının bozulduğunu, bu yanlışlığın el birliği ile değiştirilerek Türkiye’ye duyurulması gerektiğini söyledi.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’dan kendisini ziyarete gelen partisinin Merkez İlçe Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi. Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve yönetim kurulu üyeleri ile makamında sohbet eden Bakan Çelik, dışarıdan bakıldığında Şanlıurfalıların asıl insanlıklarının bilinmediğini savunarak, “Başka şehirlerden Urfa’ya bakanlar çok yanlış şeyler biliyorlar. İşin içini bilen yok. Zannediyorlar ki Urfalıların hepsi sahtekar işlerle uğraşıyorlar. Algı böyle yani” dedi.

 

Çelik, milletvekili seçildiği Urfalıların başkalarının gözündeki yanlış düşünceleri hak etmediğinden yakınarak şöyle devam etti: “Bu, Urfalının hiç hak etmediği bir şey. Bunu açık söylüyorum. Bankalara soruyorum geri dönüşlerle ilgili sıkıntı olmamış. Yani Bursa’da, İzmir’de ne ise Urfa’da da aynı. Ama bu yönü öne çıkıyor mu? Çıkmıyor. Yanlış yapan bir adam hemen öne çıkarılıyor.”

 

 

400 PROJE 600’Ü GEÇECEK

Bakan Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek 400 projenin sayısının artacağının müjdesini vererek, “Şanlıurfa için sayın başbakanımızın 400 projesi var. Ben inanıyorum ki bu proje sayısı 600’ü bulacak ve Şanlıurfalılar, hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır” dedi.

 

BÜTÜN OKULLARA YÜZME HAVUZU

Bakan Faruk Çelik, Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Şanlıurfa’da her yıl çocukların sıcaktan dolayı girdikleri sulama kanallarında boğulduklarını hatırlatarak, kentteki her okula birer yüzme havuzu yapılacağının müjdesini de verdi. Konu ile ilgili çalışmayı başlattıklarını kaydeden Çelik, Balıklıgöl için düşünülen yeni su şebekesi için de çalışma başlatıldığını söyledi.

 

“ABİDE PROJESİ TAMAM”

Çelik, Abide Park için hayata geçirilecek Abide Projesi’nin tamamlandığını, söz konusu projenin tamamlanması için gerekli hazırlıkların yapılmaya başlandığını ifade etti.

 

ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINIYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa’daki elektrik kaçakları ilgili de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve ilgili kurumlarla ortak bir çalışma yapacaklarını anlattı. Çelik, ayrıca Şanlıurfa’daki elektrik hatlarının da kısa süre içerisinde yer altına alınacağını aktardı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.