banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bakan Bozdağ: Şanlıurfa'ya hizmet etmek herkese nasip olmaz

Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'ın seçim bürosunda konuşan Bakan Bozdağ: " Şanlıurfa'ya hizmet etmek herkese nasip olmaz. Şanlıurfa peygamberlerin diyarı, nice ulemanın, nice evliyanın, nice mütevekkil ve şairin, nice kıymetli insanın yaşadığı, insanlığa yön verdiği medeniyetlerin merkezi bir şehirdir. Eyyübiye seçim irtibat bürosu açılışımızdan"

Vekil Özcan ise her zaman çalışmaların sürdüreceğini ve yine zaferle çıkacaklarını ifade etti.

Özcan: Bizim bir davamız var.
Birliğimiz ve beraberliğimiz var. 
Durmayacağız, duraksamayacağız...

Seçim bürosu açılışımızı Adalet Bakanımız Sn. Bekir Bozdağ, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanımız Ali İhsan Delioğlu, Milletvekili Adaylarımız, Kadın Kolları Başkanımız Demet Saatçi Güven, Gençlik Kolları Başkanımız  Emre Karaçizmeli, Önceki Dönem Belediye Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Meclis Üyelerimiz, Teşkilatımız ve Kıymetli Hemşehrilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Açılış Programımıza büyük bir coşku ve teveccüh gösteren kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, Seçim Ofisimizin Şanlıurfamız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi, 

Açılış yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.