banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Bahçeli, 'perspektif' diyemedi -VİDEO-

Önce ilginç iktidar hesapları yaptı... Ardından seçim öncesi seçmenine seslenirken, büsküviye ’Püskevit’ dedi... Sonrasında ise yaptığı her açıklamada sakınan göze çöp batar misali telafuz hatasına düştü...

 

Şantaj oldu ’Sandaj’...

Etnik unsur oldu ’Esnik örsun’...

6 milyon işsiz oldu ’İssası issinan issahsız’...

 

Tabi Devlet Bahçeli’nin bu gafları günlerce sanal aleme de konu oldu. Paylaşım sitelerinde ard arda yayınlanan videolar izleyenleri de güldürdü.

 

İnternethaber’de yer alan habere göre; MHP Lideri uzun bir aranın ardından tekrar bir gafa imza atmayı başardı. Partisinin ilk grup toplantısında kurmaylarına seslenen Devlet Bahçeli, dilinin sürçmesine engel olamadı.

 

Bahçeli’nin özellikle ’kıpırdatmamaktadır’ ve ’perspektif’ sözlerini ifade ederkenki dil sürçmesi sanal alemi sallayacağa benziyor.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.