banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Bağlı: Eyyübiye oyunu arttıran tek ilçemizdir


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret eden çiçeği burnunda 25 dönem milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, bugün Şanlıurfa’ya gelerek bir dizi temaslarda bulundu. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile gerçekleşen randevuda tebrik kutlamaları yapıldı. Başkan Ekinci, Belediye makamında ağırladığı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bağlı’ya tebriklerini ileterek başarılar diledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ziyaretiyle ilgili açıklama yaparak; “Başkanımız Mehmet Bey, başkanlığı öncesinde de çalıştığı kurumlarda gerçekten çok önemli hizmetler yapmış bürokrat ve partimizin de belediye başkanlığını yaptığı, Eyyübiye de çok önemli hizmetler yaptığı kardeşimiz, arkadaşımızdır. Bu hizmetlerinin karşılığını da biz, somut bir şekilde milletvekili seçimlerinde açık bir şekilde gördük. Bildiğiniz gibi, Şanlıurfa’da en yüksek ve oyunu arttıran tek ilçemizdir. Hem belediye başkanımız hem de ilçe başkanımız yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz, gerçekten iyi hizmetler yaptılar. Memleketimiz geleceği adına hizmette bulunduklarının da hiçbir kuşkusu yok. Ben şahsım olarak başkanımızın hizmetlerinin devamı diliyorum. Milletvekili olarak da, elbette benim sorumlu olduğum bölgeler farklı ama arkadaşlığımız dostluğumuz ve dava arkadaşlığımız dolayısıyla Eyyübiye İlçemizin ve Eyyübiye Belediyesinin bir milletvekili olarak kendimi burada hissediyorum. Arkadaşların, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde isteklerini olduğu takdirde büyük bir onur ve şeref duyacağım. Seçim kampanyası süresince Eyyübiye’de görev yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, makamında kendilerini ziyaret eden Milletvekili Bağlı’ya teşekkürlerini ileterek şunları söyledi;

“Milletvekilimiz Mazhar Bey, bizleri ziyaret etti. AK Parti’nin çözüm sürecindeki mimarlardan birisi, bugün de bizleri ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Şimdiye kadar il anlamında değil, ülkenin politikaları konusunda ekranlardan herkesin tanıdığı bir ağabeyimiz. Bundan sonraki süreçte de Şanlıurfa Milletvekili olarak bu anlamda çok ciddi katkıları olacak ve bundan sonraki süreçte de Eyyübiye Belediyesi olarak sıkıntı ve yapılacaklar konusunda kapısını çalacağımız vekillerimizden bir tanesi. Özellikle Eyyübiye ile ilgili ifadelerinden sonra da daha çok kendilerini rahatsız edeceğiz. Güzel bir seçim oldu Eyyübiye İlçesinde  ama buruk bir sevinçti. Fakat şunu da ifade etmek gerekiyor. Her zaman da ifade edildiği gibi AK Parti Urfa’da da, Türkiye’de birinci. Bundan sonraki hizmetlerinde odak merkezi yine AK Parti olacak. Bu hizmetlerin mimarlarından birisini ağırlamakta bizim için büyük bir mutluluktur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.