banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit

Aslan Ali Bayık, kırsal mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Hilvan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Aslan Ali Bayık, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde destek almak için halk buluşmalarına devam ediyor.
Ak Parti Hilvan ilçe Başkanı  Mustafa Cidir ile birlikte seçim çalışmalarını yürüten Bayık, Küçük Gölcük, Akbaşak ve Ömerli Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Hizmette 3'üncü dönemde daha farklı ve Hilvan'ı geleceğe taşıyacak projelerinin olduğunu belirten Bayık, kimse Hilvan'ı farklı bir şekilde anamayacak dedi.

Bayık 'Hilvan hepimizindir. Burada yaşamak ve güzel insanlarla birlikte başarıyı elde edip hizmet etmekten büyük onur duyuyorum. Halkımızın yeniden desteğini alıp ilçemizi güzel yarınlara taşıyacak yeni dönem projelerimizi vatandaşlarımızla birer birer paylaşıyoruz. Bugüne kadar güvenini boşa çıkarmadığımız Hilvanlı hemşerilerimizin yeniden güvenlerini kazanarak Bismillah deyip hizmetlerimize devam edeceğiz' dedi.
Bayan Bayık'tan eşine seçim desteği

Yaklaşan yerel seçimlerle beraber hareketliliğin başladığı siyasi partilerde destek turları devam ediyor.
Hilvan Belediye Başkanının eşi Fatma Bayık, seçim çalışmaları kapsamında eşine destek çıkmak amacıyla kırsal ve merkez mahallelerde destek turlarını sürdürüyor. Hilvan'a bağlı kırsal Küçük Gölcük, Uzuncuk ile merkez Bağlar ve Bahçelievler Mahallesi'nde ev toplantılarına katılan Fatma Bayık, bir araya geldiği mahalle sakini bayanlarla hem sohbet etti hem de Ak Parti ve Belediye Başkanı eşi Aslan Ali Bayık'ın gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı.
Hilvan'ın altyapı ve üstyapı sorununun çözüldüğünü, bunlara ek olarak sosyal belediyecilikte diğer yerlere nazaran önemli gelişmelerin kaydedildiğini belirten Bayık 'İçme suyu sorunu için bizzat Cumhurbaşkanımızla görüşerek sorunu arz ettim. Verdiği talimat üzerine Hilvan'ın içme suyu projesi hayata geçti. Bu şekilde susuzluktan hep birlikte kurtulmuş olduk. Yine sokaklarımız çamurdan geçilmezken, bütün sokakların kilitli parke taşı ile döşenmesiyle de vatandaşlarımız dört mevsim terlikle sokaklarda dolaşabilmektedir.İnşallah yeni dönemde daha güzel projeleri Hilvan'a kazandıracağız' dedi.
Ziyaret ettiği evlerde sıcak karşılandığını belirten Fatma Bayık 'Gittiğimiz her hanede, katıldığımız her mahalle toplantısında çok sıcak ve samimi olarak halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Allah razı olsun' şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keldan Aşireti Lideri 5 yıl önce

Büyük baskan balikligol.com da biz de çom seviyoz seni. Adam gibi adamsin