banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

ASİAD Ziyatinde Konuşan Kurtulmuş: 28 Mayıs milletimiz gerekeni yapacaktır


Kurtulmuş ziyaret sırasında, "2. tur finaline 6 gün kaldı. 28 Mayıs’taki 2. tur finalinde milletimiz gerekeni yapacaktır.” dedi. Numan Kurtulmuş şöyle devam etti:
“Parlamentoda çoğunluk Cumhur İttifakı’nda. Şimdi önümüzde 2. tur var. Bir yanda dünya lideri, diğer yanda rotası belli olmayan Kılıçdaroğlu var. Bunları 7 yamalı bohçaya benzetiyorum.
Önümüzde 6 gün var, bu 6 gün içerisinde terör ve vesayetçi ortaklarını millete iyi anlatmalıyız.
Türkiye’nin 2. Yüzyılı'nı hep birlikte inşa etmemiz için bir kez daha millet bize yetki verecektir.”
DEVLETİNİN YANINDA YER ALMAYA DEVAM
ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya da yaptığı konuşmada, 'güçlü Türkiye' mesajı verdi.
Yalçınkaya, ASİAD’ın yurdışı temsilcilik faaliyetlerinin hızla büyüdüğünü dile getirerek, özellikle Balkan ülkelerinde Kosova ve Arnavutluk temsilcilerinin saha çalışmalarında desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi. Toplumun tüm kesimlerine hitap edebilen, stratejik öneme sahip bir STK olduğunu söyleyen Yalçınkaya, ASİAD’ın dün olduğu gibi bugün de ve yarın da devletinin ve milletinin yanında yer almaya devam edeceğini ifade etti.
DIŞ VESAYETLE BESLENEN İŞ BİRLİKÇİLER
KASSAK Komisyonu ve Dünya Türk Yazarları Birliği Başkanı Salih Kurt ise konuşmasında terör mağduru bir aile  olduklarını dile getirerek, 22 yıl sonra gelen itiraf ile dosyasının gün yüzüne çıkartıldığını, 22 yıl boyunca dosyasını devletten ve milletten saklayanların hala bürokratik faaliyetlerinin aktif olduğunu öne sürdü. 
Kurt, dış vesayetle beslenen terör işbirlikçilerine oy vermemeleri konusunda vatandaşları uyardı.
Salih Kurt, Numan Kurtulmuş’a hitaben, “Siz bunları 7 yamalı bohçaya benzettiniz ancak bana göre bunlar 7 kocalı Hürmüz'dür." İfadesini kullandı.
Başkan Kurt, basına fotoğraf verdikten sonra Numan Kurtulmuş ile birlikte toplantıdan ayrıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.