banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi

Arslan; Yeşildirek Kavaşağı estetik ve zarif

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Yeşildirek Köprülü Kavşakta incelemelerde bulundu. Asfaltlama işlemleri tamamlanma aşamasına gelen Yeşil Direk köprülü Kavşağı Başkan Yardımcısı Habib Arslan ve birim daire müdürleriyle gezip inceleyen Fakıbaba, köprünün hızlı bir şekilde tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Yeşildirek köprülü kavşak, Yürüyen merdivenli Üst geçit ve Cengiz Topel kavşağına yapılacak alt geçit köprüsü ile alakalı bir açıklama yapan Şanlıurfa Belediye Başkanı Habib Arslan şunları söyledi; “Çok zarif ve estetik bir proje oldu. Köprülü kavşağı inşallah bu ayın 23-24-25 eylül tarihleri arasında Tarihi Kentler Birliği Toplantısına yetiştirmek istiyoruz. Bu köprülü kavşak inşallah burada trafikte çok büyük rahatlık getirecek. Bir taraftan ŞUTİM bölgesinden, Akçakale bölgesinden, Haşimiyeden, Stad bölgesinden gelen yoğun bir trafik var. Öbür taraftan da şehir kuzey tarafından, Devlet Hastanesi tarafından, Diş hastanesinden, Yenişehir bölgesinden ve Karaköprü bölgesinden gelen yoğun bir trafik var. Burası için elzem bir kavşaktı. Dolayısıyla bölgede trafik rahatlayacak. Bu arada Ali Şelli parkının oradaki yaya üst geçidimiz bitmek üzere onu da Tarihi Kentler Birliği toplantısında onun açılışını açmayı düşünüyoruz. Burası da hem asansörlü hem yürüyen merdivenli. Dolayısıyla burası da trafiği oldukça rahatlatacak.Yine Cengiztopel kavşağında büyük bir problem var. Ahmet Erseven Bahçelievler bağlantısını sağlayacak alt köprü düşünüyoruz. İhalesini yapmış durumdayız. Köprü hem yaya akışını sağlayacak hem de araç akışını sağlayacak. İnşallah Cengiz Topel alt köprünün de yapımına en kısa zamanda yapımına başlayacağız. Burası da bittiği zaman trafiği oldukça rahatlatacak. Bakıldığı zaman bu üç proje ulaşım bakımından büyük projeler ve yapılması gereken projeler. Bu projelerde Dünyada kullanılan son teknikleri kullandık.” Dedi.

www.balikligol.com


BAŞKAN FAKIBABA HABİB ARSLAN YEŞİLDİREK KÖPRÜLÜ... balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.