banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği Paylaşan Eller

Arslan; Failler bulunsun –VİDEO –

Geçtiğimiz aylarda iş dönüşü sırasında evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habip Arslan’a saldıran kişilerin görüntüleri ortaya çıktı.

 

24 Mayıs tarihinde iş dönüşü evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habip Arslan’ın saldırı anındaki görüntüleri bugün basına dağıtıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Habip Arslan, olayla ilgili görüntülerde görünenleri anlattı.

 

Arslan; “Penceremden görünen şudur geçmişte belediyeden rant elde edemeyen ve ya gelecekte belediyeden rant hesapları yapan ve hesaplarında da beni engel gören kişilerin bir saldırısı olarak görüyorum. Milletin malını korurken vurulmak benim için bir şereftir.  Hatta bu uğurda ölmek daha büyük bir şereftir. Bundan dolayı üzüntü duymam bilakis Allah’a hamd ve şükür ederim. Tek üzüntüm olayın faili meçhul kalması olur. Failler yakalanıp, adalet önüne çıkarıldıkları gün, ben bu olayı olmamış kabul ederim.” diye konuştu. 

 

Saldırı anına ilişkin görüntüleri basın mensupları ile paylaşan Arslan, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nün de çalışmalarına devam ettiğini söyleyerek emniyet çalışanlarına teşekkür etti.

 

Adaletin er ve ya geç tecelli ettiğine inandığını da aktaran Arslan, yakın ilgi ve alaka gördüğü akraba ve dostlarına da teşekkürlerini sundu.

 

HABİP ARSLAN’DAN SALDIRI İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI

 


Habip Arslan silahlı saldıryı anlattı balikligol_com

İŞTE SALDIRI GÖRÜNTÜLERİ

 

 

Habip Arslan’a silahlı saldırı yapanların... balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.