banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Akyürek ile Özcan, Regaip Kandili'ni kutladı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili MehmetAkyürek, mesajında, üç ayların ve kandil gecelerinin, milletler arası birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini belirterek,  “Manevi duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir zaman dilimi olan üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandiline ulaşmış bulunuyoruz” dedi.

Regaib, Miraç, Berat ve Kadir Geceleri gibi müstesna kandil gecelerinin yer aldığı Üç Ayların, milletimiz ve tüm İslam Alemi için çok önemli zamanlar olduğuna dikkat çekenAkyürek,  “Bu gün ve gecelerin en iyi şekilde değerlendirilerek, her zaman ihtiyaç duyduğumuz, sevginin tüm insanlar arasında yayılması dileğiyle, milletimizin ve Şanlıurfalı hemşerilerimin Regaip Kandilini en içten duygularımla tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan da, yayınladığı mesajında İslam aleminin kandilini kutladı. Kandilin manevi atmosferin, barışın, hoşgörünün, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yeniden yeşermesine vesile olmasını dileyen Milletvekili Özcan, mesajında şunları kaydetti;

“Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek dinimizin bizden istediği sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam aleminin Regaip Kandili'ni ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.