banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Akçakale sorunlarını masaya yatırdılar, Akçakale sorunları nelerdir?

Akçakale Kaymakamlığının ev sahipliğinde; Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat, Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan, Ak parti ilçe başkanı İbrahim Yıldık ve mahalle muhtarları Akçakale ilçesinin sorunları için bir araya geldi.

Akçakale Bolatlar imam hatip lisesi çok amaçlı salonunda gerçekleşen istişare toplantısına Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Kamu kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. Salona gelemeyen vatandaşla da telefonla görüşen Milletvekili Yılmaztekin sorunların bir an evvel çözülmesi içinde önerilerde bulundu. Ardından söz alan Belediye başkanı Abdülhakim Ayhan’da; “Yol, Su, Elektrik konularını konuştuk. Ortak sorunumuz bu. Samimi olduktan sonra bu sorunlarında üstesinden geleceğiz.” Dedi.

Toplantıda sıkça gündeme gelen Akçakale- Ceylanpınar yolu, su ve Elektrik sorunu için bir araya geldiklerini belirten Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin; “bu sorunları çözümü için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ben Kaymakamımız sayın Eyüp Fırat’a, Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan’a ve özellikle bize büyük katkıda bulunan mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum .” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.