banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Akarbaşı Caddesi ve Haşimiye yolları yapılıyor VİDEO

İlgili daire başkanları ile bölgedeki çalışmaları yerinde inceleyen Güvenç, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Güvenç, Divan yolu, Haşimiye, Tünel ve Meşarkiye esnafı ile istişare yaptıktan sonra çalışma talimatı verdiklerini söyledi.
Her bölgeye yapılacak çalışma öncesi bölge halkı ve esnafı ile istişare ettiklerini ifade eden Güvenç, şunları kaydetti:
“Buradaki parke taşları ile oluşan yol dayamıyordu sürekli çöküyordu. Görüyorum ki şimdiki Haşimiye bölgesine yapılan yol çok güzel olmuş. Ama hava muhalefeti nedeniyle işler biraz aksıyor. Bu çalışmaların yanında alt yapıyı da yeniliyoruz. Şanlıurfa’da çok dikkate alınmayan bir işi büyükşehir belediyesi yapıyor. Doğalgaz, fiber kablolar, su ve kanalizasyon yapılarının tamamen değiştiriyoruz bu bölgede. Nihayet Haşimiyeye çarşıya doğalgaz geliyor.”

 

Halkımızdan sabır rica ediyoruz

Çalışmalardan dolayı bazı esnafların sıkıntı çektiğini ancak çalışmanın bitmesiyle esnafın daha rahat çalışacağını vurgulayan Güvenç, amaçlarının daha yaşanabilir bir Şanlıurfa oluşturmak olduğunu aktardı.
Çalışmalar kapsamında Divanyolu’nun önümüzdeki günlerde trafiğe kapanacağını hatırlatan Güvenç, “Halkımızdan biraz sabır rica ediyoruz. Hava muhalefeti ve altyapı çalışmaları dolayısıyla. Öyle zannediyorum önümüzdeki günlerde Divanyolu’nun trafiğini kapatacağız. 12 Eylül Caddesi’nden ters yönden trafiği vereceğiz bir müddet böyle idare edeceğiz. Onun için Şanlıurfalılar dan sabır rica ediyoruz. Bizleri hoşgörü ile karşılamalarını rica ediyoruz. İnşallah bu işler bittiğinde Şanlıurfa trafiği nefes almış olacak. Ben halkımıza hayırlı olsun diyorum” dedi.
Başkan Güveç ve beraberindekiler incelemelerin ardından Hayvan Pazarını ziyaret ederek burada büyükşehir tarafından yeni yapılan mezbahaneyi inceledi.
Hayvan pazarı esnafla bir araya gelen Güveç, sorunları dinleyerek esnafın daha iyi hizmet verebilmesi için yapılabilecek çalışmaları görüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.