banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

AK Partililer danışma meclisinde bir araya geldi VİDEO

Divana Bekir Kan, Ümran Bilim ve Nazif Enser’in seçilmesi ile toplantı başladı. Danışma meclisi toplantısına AK Parti Batman Eski milletvekili Şanlıurfa İl koordinatörü Ahmet İnal, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Yücetepe, Ahmet Al, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Parti çalışmalarını anlatan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez açılış konuşmasında; “Ankara’da il Başkanları toplantımızda Başbakanımız partimizle ilgili yapılan çalışmaları anlattı. İlimizin sorunlarını aktarma fırsatı bulduk. Genel Başkan Yardımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş bu ay Kent Ekonomiler Forumu toplantısı ve Danışma Meclisimiz için gelecekti. Ancak bugün CHP’nin TBMM’de verdiği gensorunun görüşülmesi nedeniyle gelemiyor. 28 Mayıs Salı günü il Teşkilatımız Meclis Grup Toplantısına davetliydiler. Arkadaşlarımız grup toplantına damga vurdular. Buradan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.


400 PROJE DEVAM EDİYOR

4 yılda 400 proje ile ilgili bilgi veren Başkan Eğilmez; “Şanlıurfa’da 4 yılda 400 proje taahhüdümüz vardı. Projelerle ilgili çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bakanımız ve Vekillerimiz yapılanları takip ediyorlar. Bu projelerden biri olan Halfeti – Bozova Turizm yolu proje tadilatından dolayı gecikmesi oldu. Ancak bazı basın gruplarında ihalenin iptal edildiği yazıldı. Durum öyle olmadığı geçen hafta ortaya çıktı. O yolun temeli atıldı. İnşallah belirlenen sürede tamamlanır” dedi.


AÇILIM SÜRECİNE KATKI

Teşkilat kaynaşmasının önemine vurgu yapan Eğilmez; “Açılım süreci devam ederken, biz AK Parti teşkilatı olarak Konya, Meram ve bugün Kırşehir teşkilatımızı ağırladık. Barış sürecinin değerleridir bu çalışmalar. Kardeşliğimizi pekiştiren bir süreçtir. Suriye’de kan akmaya devam ediyor. Her gün yüzlerce ölü haberi yüreklerimiz dağlıyor. Bazı odaklar mezhepçilik yarasını kaşıyarak politika yapıyorlar. Bu politikalar başarısız olacak. Ülkemiz büyümeye devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak yaklaşık 3 saat sürdü.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.