banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

AK Partili Vekilleri'de İkna Etti


28 Şubat sürecindeki ikna odalarının kahramanı CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, bu kez elinde bir fotoğrafla kürsüye çıktı ve “Siyasi projenizin simgesi olan türbanı yasalara aykırı olarak bütün okullara soktunuz. 3 yaşında anaokulu öğrencilerinin başlarını bağlattınız' diye bağırdı. AK Partili vekillerin cevabı ise çarpıcıydı.

CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, “Siyasi projenizin simgesi olan türbanı yasalara aykırı olarak bütün okullara soktunuz. 3 yaşında anaokulu öğrencilerinin başlarını bağlattınız'' dedi.

Meclis Genel Kurulu’nda, CHP’nin, AK Parti'nin eğitim politikasının araştırılmasına ilişkin verdiği grup önerisi reddedildi.

'TÜRBANI YASALARA AYKIRI OLARAK OKULA SOKTUNUZ'

CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, AK Parti’nin eğitim politikasını eleştirerek, “Tüm okullarda derslik sorunu yaşanırken, imam hatiplere ayrıcalık tanıdınız” diyerek şöyle devam etti:

“Siyasi projenizin simgesi olan türbanı yasalara aykırı olarak bütün okullara soktunuz. Bütün okullara bayrak yaptınız, anaokullarındaki 3 yaşındaki çocukların başlarını bağlattınız, 3 yaşında anaokulu öğrencilerinin başlarını bağlattınız. Atatürkçü gençlik yetiştirmeyi ‘tek tipleşme’ saydınız, Atatürk milliyetçiliğini yasalardan söküp attınız ama ‘dindar gençlik projesi’ni ‘tek tipleşme’ saymayıp övgüyle anlattınız” dedi.

'İKNA OLDUK'
Bu arada Serter’in konuşması sırasında AK Parti sıralarından, “İkna olduk, ikna olduk” sesleri yükseldi.

Rotahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.