banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

AK Partili Başkanlar Karaköprü'de gündemi değerlendirdi VİDEO


Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıya Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ev sahipliği yaptı.

Karaköprü Belediyesinde gerçekleşen toplantıya AK Partili Belediyelerden Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı, Halfeti Argıl Belde Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, Pekmezli Belde Belediye Başkanı Abdulhakim Soydaş, Konuklu Belde Belediye Başkanı Halaf Yıldız, Yaylak Belde Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer, Eyyüp Nebi Belde Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nihat Kılıç, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Mehmet Nuri Güzel, Uryan Arusoğlu, Fatih Kahya, Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi Adil Saraç ve ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi katıldı.

Karaköprü ilçe Belediye Başkanlığında gerçekleşen AK Belediyeler istişare toplantısı ile ilgili konuşan Başkan Çiftçi; “Her ay toplanılan AK Belediyeler toplantısı bugün Karaköprü’de gerçekleşti, ben öncelikle AK Parti İl Başkanımıza, katılım gösteren tüm Belediye Başkanı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, onları Karaköprü’de misafir etmenin onuru gururu içerisindeyiz, güzel bir şekilde istişareli bir şekilde toplantımız yapıldı, ben hayırlı uğurlu olmasını diliyorum güzel bir dayanışma ile kurumlarımıza verimli sonuçlar çıkıyor, bu konuda da ben İl Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez; “Karaköprü Belediye Başkanımızın belirtmiş olduğu gibi her ay düzenli olarak yaptığımız AK Belediyeler toplantısını bu ay Karaköprü ilçemizde yaptık, burada Belediye Başkanlarımız ile görüş alışverişlerinde bulunduk, gelecekteki planlarımız ile görüş alışverişimiz oldu, ben bu toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye de ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan toplantının ardından AK Parti Karaköprü İlçe teşkilatını ziyaret eden heyet daha sonra Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi tarafından başkanlar onuruna yemek verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.