banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

AK Partili gençlere bak! Tam 14 aydır bunu yapıyorlar!..

AK Parti Şanlıurfa Karaköprü ilçe gençlik kolları teşkilatnın başlattığı  "her hafta bir yetim" projesi 14 ayını geride bıraktı.


Karaköprü Akgenclik olarak yetimlere sozumüz 14 aydir herhafta bir yetim ziyaretimiz devam ettiğini söyleyen Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş: "Gençlik kolları olarak Ziyaretlerde kendi bütçemizle ve gönüllü olarak yapıyoruz" dedi.

YETİMLERİN DUALARINA MUHTACIZ

Yetim aileleri ziyaret programlarındaki amaç, yetimlere hediye götürmekten çok onların gönlünü ve duasını almak olduğunu söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş: "Ayarladığımız giyim oyuncak ve gida gibi hediyeleri veriyoruz. Ama burdaki sloganımız onlar bizim hediyelerimize muhtaç değiller asıl biz onların dualarına muhtacız" diye konuştu.

 56 AİLEYE ULAŞTIK

Yetimleri ziyarette 56 aileye ulaştıklarını dile getiren Mehmet Eriş, bizimle bir kaç anektedot paylaştı; "1yil önce goruştüğümüz yetimler bile bizi arayip sıkıntilarını söyluyorlar. Yetimlerin abisi gibi bir pozisyona düştük.  Eve gelmeyen bir yetimin annesi aradı bizden yardımcı olmamızı talep etti. Ayrıca bir yetimizin okulunadaki veli toplantısına veli olarak gitti. bunlar bizim için de büyük mutluluktur. severek ve gururla bunu yapıyoruz. onları bizim çocuklarımızdır" dedi.

Başkan Eriş, bu tür ziyaretlerin kesilmeden devam edeceğini de sözlerine ekledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.