banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

AK Partiden TMO ve Gıda Laboratuvarına ziyaret

AK Parti İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Nusret Urmak, Fatih Yıldız ve Adil Tepe’den oluşan heyet, il olarak Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Şanlıurfa İl Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek Müdür Abdurrahman Güneş’le bir süre görüştü.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Güneş; “AK Parti İl Yönetiminin bizi ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Hükümetimiz çiftçiye yönelik büyük çalışmalar yapıyor. Biz TMO olarak Türkiye’nin üç büyük şubesinden biriyiz. Şanlıurfa ve Adıyaman’a hitap ediyoruz. Şanlıurfa’nın yanı sıra Viranşehir’de 30 bin tonluk depo yaptık. Bir ay sonra açılışını yapacağız. İhtiyaca binaen Bozova’da 1, Siverek Hilvan arasında ise 1 depo yapmayı planlıyoruz” dedi.

AK Parti heyeti daha sonra Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünü ziyaret ederek Müdür Mehmet Kılıç’la görüştü.

 

AK Partinin ziyaretinden dolayı teşekkür eden Müdür Kılıç; “Gıda Kontrol Laboratuarımız daha önce atıl vaziyette iken GAP eylem planı çerçevesinde gönderilen ödeneklerle fiziki ve cihaz alt yapısının güçlendirildi. Şu anda tam kapasite ile Şanlıurfalılara hizmet için çalışıyoruz” dedi.

 

AK Parti Hükümetinin toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yaptığını belirten AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir; “Özelikle çiftçiye yönelik önemli yatırımlar yapılıyor. TMO yatırımları ile çiftçimizin ürünleri telef olmadan muhafaza ediliyor. Gıda konusunda çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Sağlıklı gıdalarla sağlıklı nesiller yetişir. Bundan dolayı sağlıklı gıdaya çok önem veriyoruz” diyerek çalışmaları aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.