banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

AK Partiden ŞUTEM, Kasap ve Demirciler Odasına ziyaret

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile beraber İl Başkan Yardımcısı Emin Demirkol, İl Yönetiminden Metin Çadırcı ve Hacı Yaygın ile beraber Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odasını, Kasaplar Odasını ve Demirciler Odasını ziyaret ettiler.

 

AK Parti Heyeti ilk önce Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Gökhan Gökmen’i ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökmen, AK Parti İl Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Gökmen, “Esnafla sorunların çözüm noktasındaki paylaşımları beraberce tartışma fırsatı bize veriyorlar. Bugünde bizleri ziyaret etiler. Esnafımızın sorunları hakkında, Urfa’ın problemleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bu diyaloglarından dolayı başkanımıza ve yönetim kuruluna saygılarımızı sunuyoruz. Barış Süreci olumlu bir şekilde ilerliyor. Kozmopolit olan Urfa’da herhangi bir sorun yaşamadık. Sayın Başbakanımızın başlatmış olduğu açılımı destekliyoruz. Şanlıurfa, açılım süreciyle birlikte gerek konut artışları noktasında gerekse de Urfa’daki ekonomik yönden bazı mesafeler kat etti. İnşallah bu süreç böyle devam eder. Kan dökülmez, anneler ağlamaz diye düşünüyoruz” diye konuştu.

AK Parti heyeti buradan Kasaplar Odasına geçerek Başkan Abbas Tumbul’u ziyaret etti. Kasapların sorunlarını dile getiren Tumbul; “İl Başkanımız zaman zaman bizi ziyaret ederek sorunlarımızı dinler. Halkla iç içe olmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti heyeti son olarak Demirciler Odası Başkanı Bekir Sıtkı Budak’ı ziyaret ederek oda yetkilileri ile görüştüler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bekir Sıtkı Budak; “Sıkıntılarımızı dile getirdik. Şanlıurfa hızla gelişen bir kent. Bu nedenle yapılan çalışmaları istişare ettik” dedi.

 

AK Parti İl Başkanlığı bünyesinde esnafları ve odaları ziyaret etme komisyonunun bulunduğunu, o komisyonun çalışmaları çerçevesinde Oda Başkanlarını ve Yönetimlerini ziyaret ettiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Başkanlarımızla görüştük, Şanlıurfa’nın ve esnafımızın sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. AK Parti hükümetimizin çıkardığı teşvik yasası ve Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması ile birlikte cazibe merkezi olan Şanlıurfa’mıza önemli ölçüde yatırımlar oluyor. Bu anlamda Oda yöneticilerimizle faydalı görüşmelerimiz oldu” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.