banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

AK Parti’den Sürücü’ye taziye ziyareti

Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyet, kardeşi vefat eden AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hamide Sürücü’nün Külünçe köyündeki taziyesine giderek Sürücü ailesine başsağlığı dilediler.

 

AK Parti heyeti daha sonra Şanlıurfa merkezde bir çok taziye evine geçerek acılı ailelerin acılarını paylaştılar. Şanlıurfa ve köylerdeki taziyelere giderek acılı ailelerin acılarını paylaştıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “AK Parti olarak oluşturduğumu komisyonlarımız var. Bu komisyonlardan birisi ise taziye komisyonu. Haftada iki gün heyet halinde taziyelerde bulunuyoruz. Bugün de İl Yönetim Kurulu Üyemiz Hamide Sürücü’nün taziyesinde bulunarak acılarını paylaştık” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.