banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

AK Partiden odalara ziyaret

Başkan Yusuf Eğilmez ile birlikte İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol, STK Komisyonu Başkanı Metin Çadırcı, Süleyman Hışmanoğlu, Haci Yaygın, Nihat Kılıç, Ömer Avcı ve Osman Uludağ ile birlikte Şanlıurfa Girişimci İşadamları Derneği (ŞUGİAD) Yönetim Kurulu ve üyelerini, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu ve üyelerini, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve üyelerini ile Ziraat Odası Başkanı ve üyelerini ziyaret ederek bir süre görüş alış verişinde bulundular.

 

İlk olarak ŞUGİAD’ı ziyaret eden Başkan Eğilmez ve beraberindekileri ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksözoğlu karşıladı. Tarihi ve kültürel güzelliklerle ün kazanmış Şanlıurfa’da STK’larda görev almanın sorumluluğundan da bahseden Başkan Öksüzoğlu, “Geçmişe dönüp baksak da geçmişi bırakmak gerekir. Seri hareket etmeliyiz. ŞUGİAD olarak 2013’in ilk 6 aylık programını hazırladık. Bu kapsamda hem yurt içi ve hem de yurt dışı ticari ziyaretlerimiz olacak.” diye konuştu.

Buradan Ticaret odasına geçen AK Parti heyetini Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya karşıladı. Çalışmaları birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Kaya; “ilimizin gelişebilmesi için milletvekillerimiz ve değerli il başkanımızla sürekli görüş alışverişinde bulunuyoruz.   Sayın valimiz de çalışmalarımız da bizi yalnız bırakmıyor. Birlik ve beraberlikten rahmet doğar. Çalışmalarımızda bizi destekledikleri için Sayın Bakanımız Faruk Çelik, Sayın Valimiz Celalettin Güvenç’e vekillerimize ve sayın il başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

AK Parti heyeti daha sonra Ziraat Odasına geçti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ahmet Eyyüpoğlu; “Çiftçilerimizin sorunlarını konuştuk. AK Parti olarak daima sorunlarımızla ilgileniyorlar. İlgi ve alakalarından dolayı AK Parti il Başkanı ve heyetine teşekkür ediyorum” dedi.

Buradan ayrılan AK Parti heyeti son olarak ŞUTSO’ya geçti. Burada Başkan Ertekin ve üyelerle bir araya geldiler. AK Partinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin; “İlimizi hak ettiği yere ulaştırmamız lazım, bunun için de toplam akıla ihtiyacımız var, yani tüm Urfalıların çalışmasına, gayretine fikrine ve aklına ihtiyacımız var” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Başkan Eğilmez; “Sosyal işler başkanlığımızın faaliyetleri kapsamında odalarımızı ziyaret ettik. Odalarımızla Şanlıurfa’nın sorunlarını ve gündemini konuştuk. Çok verimli geçti. STK’larımz daha da güçlenmesi gerekir. Şehrimizin gelişimine katkı sağlıyorlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.