banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

AK Partiden kurumlara ziyaret

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Mustafa Yavuz ve Fatih Yıldız’dan oluşan ekip sırayla Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Güzelçiçek’i, Şanlıurfa Tapu Kadastro 21. Bölge Müdürü Cengiz Yıldırım’ı, Tapu ve Kadastro Müdürü Mehmet Oymak’ı ve Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Mahmut Öktem’i ziyaret ettiler.

 

Kurumlarla bilgi paylaşımı ve yapılan hizmetleri yerinde görme açısından önemli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “AK Parti olarak kurumlarımıza ziyarette bulunduk. Yapılan hizmetleri yerinde görmek ve olan sorunların çözümü noktasında çalışmalarda bulunuyoruz. Kurumlarımızla bilgi alış verişinde bulunduk. Şanlıurfa’nın sorunlarını minimize etmek için gayret gösteriyoruz. Kurumlarımız daha sorunsuz ve güzel bir Şanlıurfa için çalışıyorlar” diyerek tüm kurumları rutin olarak ziyaret ettiklerini belirtti.

 

Ak Partiden yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren Kamu Kurum Müdürleri; “AK Parti teşkilatının bizi ziyaret etmeleri bizi memnun etti. Bilgi alış verişinde bulunduk. Sorunlara olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.