banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

AK Partiden Kültür ve Nüfus Müdürlüğüne ziyaret

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Mustafa Yavuz, Fatih Yıldız ve İl Yönetiminden Mahmut Uğurlu’dan oluşan ekip ilk önce Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız’ı ardından Vatandaşlık ve Nüfus Müdürü İlhan Eser’i ziyaret ettiler.

 

Kurumlarla bilgi paylaşımı ve yapılan hizmetleri yerinde görme açısından önemli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen; “AK Parti olarak kurumlarımıza ziyarette bulunduk. Yapılan hizmetleri yerinde görmek ve olan sorunların çözümü noktasında çalışmalarda bulunuyoruz. Bilindiği gibi Şanlıurfa tarih ve kültür şehri. Kültür alanında yapılan çalışmaları Selami Bey bizimle paylaştı. Nüfus müdürümüz İlhan Bey de gündemde olan çipli kimlik ve diğer konuları görüştük” diyerek kurumları rutin ziyaretler çerçevesinde ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi.

Ak Partiden yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren Vatandaşlık ve Nüfus Müdürü İlhan Eser ve Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız; “AK Parti teşkilatının bizi ziyaretleri memnun etti. Bilgi alış verişinde bulunduk. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.