banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

AK PARTİDEN HUZUR EVİNE ZİYARET

Şanlıurfa AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol, İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Nihat Kılıç, İl Yönetiminden Süleyman Hışmanoğlu ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Ramazan Kızılelma’dan oluşan heyet Huzurevini ziyaret ederek huzur evi sakinleri ile bir araya geldiler.

Yaşlısına sahip çıkmanın geleceğine sahip çıkmak olduğunu belirten Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol; “AK Parti olarak toplumun her kesimini ilgilendiren çalışmalar yapıyoruz. Özelikle aile kurumunun korunması için evde bakım ücreti ile engelli ve yaşlılara verdiğimiz önem ortadadır. AK Parti olarak yaşlılarımızı ziyaret ederek sohbet ettik. Derlerine ortak olduk” diyerek Huzurevi müdürüne ve yöneticilerine yaptıkları güzel ve iyi hizmetten dolayı teşekkür etti.


Huzurevi sakinleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek AK Parti ailesine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.