banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

AK Partide Tanıtım ve Medya buluşması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik’in ev sahipliğinde, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen programa 81 ilin Tanıtım ve Medya Başkanları katıldı. AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Toru katılarak Şanlıurfa’yı temsil ettiği program oldukça yoğun geçti.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik’in yanı sıra Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve Sivas Milletvekili Nursuna Memecan’ın da katıldığı oturumlarda 81 ilin Tanıtım ve Medya Başkanlarına çeşitli eğitimler verildi. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Arter Reklâmcılık Yönetim Kurulu Başkanı Erol Olçak ve ensonhaber.com Yayın Grubu Başkanı Serkan Kalemciler gibi isimlerin eğitimler verdiği programda gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileri ile de buluşuldu. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir, Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, Zaman Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Ünal, Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, NTV Ankara Temsilcisi Nilgün Balkaç ve 24 TV Ankara Temsilcisi Yaşar Taşkın Koç ile buluşan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanları sordukları sorularla gazetecileri terlettiler. Programın sonunda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile de yemekte buluşan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanları, Arınç’ın hükümet ve medya ilişkileri konusundaki sunumunu dinlediler.

 

ANKARA’DAN ALINAN MESAJLAR ŞANLIURFA’YA AKTARILACAK

Ankara’da gerçekleşen etkinliğin oldukça faydalı olduğunu ifade eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Toru, 81 ilin Tanıtım ve Medya Başkanları ile buluşma fırsatı bulduklarını söyledi.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak etkinliğe özel önem verdiklerini belirten İbrahim Toru, tanıtım ve medya stratejilerinin belirlenmesi noktasında AK Parti Genel Merkezi ile koordineli çalıştıklarını ifade etti.

 

Toru, Ankara’dan alınan mesajların Şanlıurfa özelinde teşkilatlarla paylaşılması noktasında çalışmalar yapılacağının bilgisini verdi. Etkinlikte sosyal medya, yerel medya ile ilişkiler, sanal medya, internet sitesinin etkin kullanımı, algı yönetimi ve seçim kampanyaları konularında sunumlar yapıldığını söyleyen AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Toru; “AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı dolu dolu bir program hazırlamış. Genel Başkan Yardımcımız Tanıtım ve Medya Başkanımız Doç. Dr. Hüseyin Çelik’in nezdinde tüm ekibe teşekkür ediyorum. Ankara’da aldığımız mesajları Şanlıurfa’da teşkilatlarımızla paylaşacağız. Her zaman olduğu gibi yeni dönemde de tanıtım ve medya alanında Şanlıurfa’da en etkin parti AK Parti olmaya devam edecektir” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.