banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ak Parti’de gözler Belediye Meclis Üyesi adaylarına çevrildi

Belediye meclis üyesi aday adayı 31 Mart seçimleri için yarışıyor. Büyükşehir ve ilçelerin belediye meclis üyesi adaylarını belediye başkan adayları belirleyecek. AK Parti’de belediye meclis üyesi adaylarının belirlenmesi sürecinde ise sona gelindi. AK Parti haftasonuna kadar belediye başkan adayı belirleme sürecini tamamlamayı planlıyor. 19 Şubat Salı günü mesai saati bitimine kadar belediye meclis üyesi adaylarının il ve ilçe seçim kuruluna verilmesi gerekiyor.


YÜZDE 85’İ DEĞİŞİYOR
AK Parti’nin Karaköprü,Haliliye ve Eyyubiye’de belediye meclis üyesinin yüzde 85’inin değişeceği, eskilerden 15 kişinin devam edeceği iddia edildi. AK Parti’de özellikle meclis üyelerinde büyük değişim yaşanması bekleniliyor.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Celal Vatan 5 yıl önce

Lütfen 4 çocuk babasıyım Lütfen ben sizden iş istiyorum

Avatar
Celal Vatan 5 yıl önce

Lütfen 4 çocuk babasıyım Lütfen ben sizden iş istiyorum