banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

AK Parti, Yerel Yönetimlerden Dolayı Oy Vermeyenler İçin Harekete Geçti

AK Parti harekete geçti! Mikro sorunlara çözüm

,AK Parti kurmay takımının üzerinde çalışmalar yaptığı stratejiler dahilinde toplumda daha geniş kitlemere ulaşmak ve partiye olan desteğin yükseltmek için atılması gereken adımlar üzerinde kafa yoruyor.
Bu çalışmalar kapsamında AK Parti’nin kuruluş süreci göz önünde alınarak yeni eylem ve söylemlerin gündeme gelebileceği  üzerinde duruluyor.. Ayrıca daha önce AK Parti siyasetini beğenen ama partiye hiç oy vermemiş kesimlere ulaşılması ve onların razı edilmesi için siyaset ve söylemler geliştirmek için çalışmalar yapılıyor.

MİKRO SORUNLARA ÇÖZÜM

Tüm toplumu ilgilendiren sorunların yanı sıra mikro ölçekteki sorunların çözümü için atılacak adımlar da gündemde olacak. Genel anlamda AK Parti’nin politikalarını destekleyenlerin, yerel ölçekli adımlar nedeni ile oy vermemelerin de bu şekilde önüne geçilmesi amaçlanacak.

Yenişafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.