banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Ak Parti Teşkilatından, Mehmet Canpolat'a Destek 


Aday adayları ile buluşma yemeğinde konuşan Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, "Biz birlik ve beraberlik içerisinde, seçim sürecinde sizlerden gelecek tekliflerle ilçemizi yönetmeye açığız. Tüm aday adayları bir adaymış gibi, ben demeden biz diyerek hareket edeceğimizin sözünü vermek istiyorum" dedi.
Toplantıya AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Z. Gülender Açanal, Karaköprü Belediye Başkanı ve Adayı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkan Aday Adayları ve partililer katıldı.
CANPOLAT: BEN DEMEDEN, BİZ DİYEREK ÇALIŞACAĞIZ!
Gecenin açılış konuşmasını yapan Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, "Bugün Haliliye İlçe Başkanlığımızın organize ettiği aday adaylarıyla buluşma yemeğine gelmenizden dolayı hepinize sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Bu birlik beraberliğin, AK Parti sevdasının, millet sevdasının bir göstergesi. Ayrıca da şahsım adına onure olduğumu belirtmek isterim. Biz birlik ve beraberlik içerisinde, seçim sürecinde sizlerden gelecek tekliflerle ilçemizi yönetmeye açığız. İnşallah rabbim tecelli ederse, vatandaşlarımızın onuruyla birlikte de 31 Mart sonrası yine belediye hizmetleriyle çalışmalara devam edeceğiz. Hep birlikte tüm aday adayları bir adaymış gibi, ben demeden biz diyerek hareket edeceğimizin sözünü vermek istiyorum. Hepinizin fikrine beyinlerimiz açık bunu da belirtmek isterim" ifadelerini kullandı. 
CANPOLAT'TAN FEVZİ DEMİRKOL'A TEŞEKKÜR
Mevcut Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkürlerini ileten, birlik ve beraberlik mesajı veren Canpolat, "Buradan Fevzi Demirkol'a da teşekkür etmek istiyorum. Onunlada ağabey-kardeş ilişkisi içerisinde devam ettik. Çok güzel hizmetler ortaya koydu. Zaten AK Parti Belediyeciliği, hizmet belediyeciliğidir. Halka hizmet şiarıyla çalışır. Fevzi Demirkol bizim yine ağabeyimiz, yine başkanımız, yine reisimizdir. Partimizin çatısı altında, birlik ve beraberlik içinde yine durmadan hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Rabbim, bu çıkmış olduğumuz yolda, bu ümmetin partisinde, bu milletin kurmuş olduğu partide, ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte millete hizmet etmeyi hep birlikte bizlere nasip eylesin. Kazamız şimdiden mübarek olsun" diye konuştu.
BEYAZGÜL: CANPOLAT KOLLARI SIVAYIP, HİZMETE BAŞLAYACAK
Haliliye Adayı Canpolat'ın iyi bir hizmet sunacağını aktaran Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, "Öncelikle havaalanından güzel bir karşılamayla adaylarımız Şanlıurfa'nın bağrına dönmüşlerdir. Şunu gördük ki, Şanlıurfa adaylarını bağrına basmıştır. İnşallah, tüm büyükşehir ve ilçe başkanlıklarımızı alarak Şanlıurfa'da el ele hizmete devam edeceğiz. Sizlerde nefislerinizi bir tarafa atarak buraya geldiniz, davete katıldınız ama bundan sonraki süreçte de  AK Parti Belediyeciliğinin, sorunsuz çalışacağına inanmamız ve inandırmamız lazım. Mehmet Canpolat kardeşimiz, uzun süre birlikte çalıştık. Bütün ilçe ve kırsalları çok iyi bilen, insanları çok iyi tanıyan, diyalogu çok iyi olan ve yarın göreve başladığı zaman 'Ben ne yapabilirim?' diye düşünmeden kollarını sıvayacak ve hizmete başlayacaktır" sözlerine yer verdi. 
AÇANAL: HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Hep birlikte çalışacaklarını kaydeden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, "Bütün Urfa adaylarını kabul edip, bağrına basmıştır. Ben bu nedenle Urfa halkına teşekkür ediyorum. Mevcut Başkanım Fevzi Demirkol'a 5 yıldır yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni adayımız Mehmet Canpolat, yıllardır siyasetin içerisinde, gençlik kollarında, ilçe teşkilat başkanlığında ve bu dönem Cumhurbaşkanımız ona görevi verdi. Hep birlikte çalışacağız, yolumuz ve bahtımız açık olsun" açıklamasında bulundu.
YILDIZ: 31 MART SADECE YEREL SEÇİM DEĞİL!
Tüm adayları hizmete davet eden AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, "Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde ilimizi ve ilçemizi yöneteceğiz. Hizmet noktasında çok talep geldi. Bu işler nasip kısmet meselesi, bir arkadaşımıza nasip oldu. Dolayısıyla hepimiz belirlenen arkadaşımızın çevresinde kenetlenip, ilçemize fayda sağlayacağız. AK Parti olarak bundan sonraki süreçte de vizyon projeleri kazandırmaya devam edeceğiz. Sizlerden ricamız, adayımızın yanında durmanızı ve 31 Mart seçimini sadece bir yerel seçim olarak görmemenizi istiyorum. Tüm şer odaklarının Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı ekseninde geliştirmiş oldukları bir seçim olarak görüyoruz" diyerek sözlerine son verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.